Zuideinde 20 aan het water

Waterland - Broek in Waterland
Actueel aanbod

€ 1.025.000,- tot € 1.025.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
132 - 132m2
Kaveloppervlak
279 - 279m2
Inhoud
515 - 515m3

Over dit project

Nieuw te bouwen vrijstaande woning aan doorgaand vaarwater in beeldschoon Broek in Waterland. Wat een buitenkans! De woningwordt in typisch Waterlandse stijl gebouwd en krijgt een ruime tuingerichte woonkamer, een fijne keuken, minimaal drie slaapkamers, een badkamer, een vaste trap naar de zolderverdieping en een parkeerplaats op eigen erf.
De tuin ligt aan het water op het zuidwesten. Wonen aan doorgaand vaarwater betekent hier varen door het Waterlandse landschap en naar de Amsterdamse grachten vanaf je eigen huis. En 's winters schaatsen voor de deur.

Er wordt duurzaam gebouwd, de woningen worden volledig geïsoleerd en voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ isolatieglas. Verder een thermodynamische warmtepomp met PV panelen. De woningen staan op eigen grond en hebben ieder hun aandeel in de mandelige toegangsweg.

LIGGING
Broek in Waterland behoort tot de mooiste dorpen van Nederland en ligt op nog geen 15 minuten autorijden van Amsterdam. Het openbaar vervoer is goed geregeld, heel regelmatig rijden bussen in 10 minuten naar Metrostation Noord en naar Amsterdam CS (het is 2 minuten lopen naar de bushalte). Het is 20 minuten fietsen naar de Noord/Zuidlijn Station Noord en 5 minuten autorijden naar de A10 Ring Amsterdam.
In het dorp vind je naast andere prachtige historische huizen een buurtsuper, groenteboer, basisschool en kinderdagverblijf, een bar/restaurant, een verrukkelijk pannenkoekenhuis, een gezellige markt op woensdag, de sportschool, een tennis- en voetbalvereniging en verschillende maneges. De directe omgeving biedt prachtige fiets- en wandelroutes door het Waterlandse landschap.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuideinde 20 aan het water
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
2
Prijs
€ 1.025.000,- tot € 1.025.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Waterland.

Aanmelden