Le Garage - Ilpendam

Waterland - Ilpendam
Actueel aanbod

€ 329.500,- tot € 598.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
86 - 134m2
Kaveloppervlak
78 - 309m2
Inhoud
318 - 568m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Praktisch aan de ringvaart in Ilpendam zal, achter de bestaande bebouwing aan de Dorpsstraat, een klein nieuwbouwproject gebouwd worden. Het duurzame project zal bestaan uit 2 vrijstaande herenwoningen en 4 eengezinswoningen. Alle woningen komen op eigen grond (erfpacht is niet van toepassing). De woningen worden volledig geïsoleerd en voorzien van een lucht/water-warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming met de mogelijkheid tot (beperkt) koelen in zomer.

Herenwoning (Twee vrijstaande woningen)
Bij beide vrijstaande herenwoningen een heerlijke tuin uitlopend naar het water.
Indeling:
Begane grond: zij-entree, hal met meterkast, toilet en trapopgang. Woonkamer met openslaande deuren aan de tuinkant. Aan de voorzijde de woonkeuken.
Verdieping: overloop, trapopgang naar zolder, 3 slaapkamer en de badkamer.
Zolder: bereikbaar via vaste trap (circa 19m²) ideaal voor kinderspeelruimte.
De woning staat op een fijne kavel met tuin aan de voor-, zij- en achterkant van de woning.
Het huis heeft buitenruimte aan de voorkant, zijkant en achterkant van het huis, grenzend aan water. Een heerlijke plek voor een terras in de zon en aan het water. En bij een goede winter haalt u natuurlijk de schaatsen van zolder.

Nooit op zoek naar een plekje, want voor de woning kunt u parkeren op eigen erf.


Eengezinswoning (Deze vier rijenwoningen zijn alle onder voorbehoud verkocht)
Vier woningen in een rij, waarbij 2 tussenwoningen en 2 eindewoningen.
Wat betreft indeling verschillen de tussen- en eindwoningen iets van elkaar. De eindwoningen krijgen een extra openslaande deur en raampartij in de zijgevel op de begane grond en verdieping.
Globale indeling: entree, hal met meterkast, toilet en trapopgang. Woonkamer met openslaande deur naar de achtertuin. Open keuken aan de voorzijde van de woning.
Op de verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer.
Luik naar vliering bereikbaar vanaf de overloop.

Voor het opleveringsniveau en verdere details verwijzen wij u naar de technische omschrijving.

Ilpendam
De ligging van Ilpendam is erg gunstig. Binnen een mum van tijd bent u in Amsterdam of, de andere kant op, in Purmerend. De file op de Jaagweg is flink teruggebracht door een wijziging in het gebruik van de busbaan. Een verademing voor de meeste Ilpendammers.
Het openbaar vervoer is prima geregeld. Met de bus reist u naar Amsterdam Noord waar u op de Noord Zuid lijn stapt. Met deze metrolijn is het een koud kunstje om binnen Amsterdam op plek van bestemming te komen, of over te stappen op bijvoorbeeld de trein. Afgelopen jaar is er een voetgangerstunnel aangelegd onder de Jaagweg door, waardoor het nog veiliger is om op de bus te stappen of met het pontje naar de andere kant van het kanaal te gaan. Ideaal als u op de fiets naar recreatiegebied Het Twiske wilt gaan.
De meeste scholieren uit Ilpendam kiezen voor een middelbare school in Purmerend, Monnickendam of Amsterdam. Deze plaatsen zijn prima bereikbaar per openbaar vervoer of liggen op fietsafstand.

Faciliteiten in Ilpendam
Er zijn 2 basisscholen in Ilpendam; een openbare en een Rooms Katholieke. De scholen zijn onder één dak gehuisvest in gebouw De Grote Grutto. Onder hetzelfde dak is de buitenschoolse opvang gevestigd.
Het dorp heeft een wijnspeciaalzaak en delicatessen winkel Anne & Co. Voor als u iets vergeten bent of een iets anders wilt voor bij de borrel. Ook een aanrader: de heerlijke warme broodjes en croissants voor het ontbijt in het weekend.
Het Wapen van Ilpendam is een fijn buurtcafé voor als u op zoek bent naar gezelschap. Hier drinkt u een heerlijke kop koffie, kunt u een prima maaltijd eten of gezellig een avond bijkletsen.
Als u sportief bent aangelegd, kunt u in ieder geval terecht bij de tennis- of voetbalvereniging. Voetbalvereniging SV Ilpendam is een echte dorpsclub, waarbij plezier hoog in het vaandel staat.
Ilpendam ligt op zo'n 3 kilometer van Purmerend. Wat u mist in het dorp, vindt u hoogstwaarschijnlijk hier; zwembad, bioscoop, grote bibliotheek, theater, winkel centra, treinstation, restaurants, diverse sportclubs, voortgezet onderwijs etc.

Wat maakt Ilpendam nou zo leuk?
Als u houdt van het dorpse leven dat is Ilpendam een heel goede optie.
In het dorpshuis worden regelmatig activiteiten georganiseerd. U kunt denken aan muzikale optredens en kinderactiviteiten als knutselmiddagen. Ook wordt er yoga en pilates gegeven, eet de ouderensoos hier regelmatig en repeteert de plaatselijke fanfare hier wekelijks.
Ook benoemen we graag het jaarlijkse muzikale evenement dat in het Van Oorschotplantsoen plaatsvindt; Parckpop Ilpendam.
Maar het hoogtepunt van het jaar is voor veel Ilpendammers de feestweek met kermis. Er worden die week tal van activiteiten georganiseerd, zoals ringsteken, steenwerpen, keezen, biljarttoernooi, klaverjassen en een viswedstrijd. Maar ook is er Ilpendam Pop, een muzikale avond met optredens van diverse bands afkomstig uit Ilpendam.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Le Garage - Ilpendam
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
6
Prijs
€ 329.500,- tot € 598.500,-
Type woningen
Eengezinswoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria

Locatie

Stel je vraag

Contact

Volkert Makelaardij
Achterdijk 14
1441DH Purmerend
renehaas@volkertmakelaardij.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Waterland.

Aanmelden