Le Garage - Ilpendam

Waterland - Ilpendam
Actueel aanbod

€ 589.500,- tot € 589.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
128 - 128m2
Kaveloppervlak
265 - 309m2
Inhoud
460 - 460m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Vrijstaand woonhuis in kleinschalig nieuwbouwproject Le Garage in Ilpendam. Een vriendelijk dorpje in het geliefde Waterland, een landelijk, groen en waterrijk leven vlak boven Amsterdam.

Duurzaam nieuwbouwproject Le Garage bestaat uit 2 vrijstaande huizen en 4 rijenwoningen. De woningen worden volledig geïsoleerd en voorzien van een lucht/water-warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming.

* Dorpsstraat 32 A (bouwnummer 1) * betreft een vrijstaand, ruim en zonnig huis in Waterlandse bouwstijl met buitenruimte rondom en twee parkeerplekken voor het huis op eigen erf. De achtertuin ligt aan het water.
Het betreft een perceel van circa 265 m² eigen grond (waarvan circa 47 m² aandeel in de mandelige grond ten behoeve van toegangsweg/paden)

GLOBALE INDELING

Begane grond:
Entree aan de zijkant van het huis met meterkast, toilet en trapopgang.
Grote woonkamer met openslaande deuren naar de tuin aan het water. Aan de voorzijde de zonnige woonkeuken met 2 grote raampartijen, een zijraam en aansluitingen voor de keukenopstelling.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers, badkamer met toilet.

Kapverdieping:
Vaste trap naar de bovenste verdieping van circa 18 m² met aansluiting voor wasmachine/droger.

BUITEN

Het huis heeft buitenruimte aan de voorkant, zijkant en achterkant van het huis, grenzend aan water. De achtertuin biedt ruimte voor een heerlijke terras aan het water. 's Winters een mooi vertrekpunt voor Waterlandse schaatstochten.

ARCHITECT / CONSTRUCTEUR:
W3 architecten uit Broek in Waterland

De Algemene Technische Omschrijving van het project kunt u opvragen bij Volkert Makelaardij, verkopend makelaar van het project. In overleg met de aannemer is er ruimte voor andere keuzes. De binnenmuren worden behangklaar opgeleverd. De badkamer wordt voorzien van tegelwerk, wastafel, kraan en douche. Het toilet op de begane grond en eerste verdieping wordt voorzien van tegelwerk, hangcloset en een fonteintje. De keukenruimte wordt opgeleverd met aansluitingen, zonder opstelling.

ILPENDAM
Het leven is goed in Ilpendam. Het dorp is gelegen in de gemeente Waterland, vlak boven Amsterdam.
Er zijn 2 basisscholen: een openbare en een basisschool voor rooms katholiek onderwijs. De scholen zijn onder één dak gehuisvest in gebouw De Grote Grutto. Zo ook het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang.
Bij Anne & Co Minimarché kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen, biologische (streek-) producten zoals vlees uit Waterland, vruchtensappen uit de Beemster, speciaal bieren uit Waterland, boerenkaas, delicatessen en biologische groenten, bijzondere wijnen en ovenverse croissants en broodjes (ook op zondagochtend).
Het Wapen van Ilpendam is een fijn buurtcafé voor een kop koffie, een biertje en een maaltijd.
Als u sportief bent aangelegd kunt u uw hart ophalen bij de tennisclub en voetbalvereniging SV Ilpendam.
In Dorpshuis Ilpendam worden regelmatig activiteiten georganiseerd op het gebied van muziek, theater, zang, yoga, pilates, schilderen/tekenen etc. En jaarlijks festival Parckpop Ilpendam is al vele jaren een begrip in Waterland en ver daarbuiten.

De file op de Jaagweg bij Ilpendam is flink teruggebracht door een wijziging in het gebruik van de busbaan. Een verademing voor de bewoners van Ilpendam. Openbaar vervoer is goed geregeld. Met de bus reist u naar Amsterdam Noord waar u met de Noord/Zuidlijn in enkele minuten in de stad bent. Recent is een voetgangerstunnel aangelegd onder de Jaagweg waardoor het nog veiliger is om op de bus te stappen of met het pontje naar de andere kant van het kanaal te gaan. Ideaal als u op de fiets naar recreatiegebied Het Twiske wilt gaan.
De meeste scholieren uit Ilpendam kiezen voor een middelbare school in Purmerend, Monnickendam of Amsterdam. Deze plaatsen liggen op fietsafstand en zijn eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De ligging van Ilpendam is erg gunstig. Binnen een mum van tijd bent u in Amsterdam of, de andere kant op, in Purmerend. Purmerend ligt 3 kilometer verderop en biedt een zwembad, bioscoop, theater, grote bibliotheek, een jeugdtheaterschool, winkels, grote supermarkten, treinstations, restaurants, diverse sportclubs, voortgezet onderwijs etc.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Le Garage - Ilpendam
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
2
Prijs
€ 589.500,- tot € 589.500,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Waterland.

Aanmelden