De Wijnloods - Zuiderwoude

Waterland - Zuiderwoude
Actueel aanbod

€ 429.500,- tot € 449.500,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
202 - 290m2

Over dit project

Uw droomhuis (laten) bouwen? Op een prachtige locatie aan het water en vrij uitzicht? Het kan!
In het pittoreske dorp Zuiderwoude aan doorgaand vaarwater komen 2 bouwkavels in de verkoop.

De Wijnloods
De huidige Wijnloods zal worden afgebroken. De gemeente heeft toegezegd dat er binnen het huidige bebouwingsvlak 2 woningen gebouwd mogen worden. De 2 percelen die na afbraak van de Wijnloods zullen ontstaan, hebben een totale oppervlakte van respectievelijk ca. 290 m² en ca. 202 m² groot zijn, waarvan een deel van elk perceel bebouwd mag worden.
Er is nog geen omgevingsvergunning afgegeven door de gemeente Waterland. De bouw van uw woning is onder voorbehoud van het afgeven van een onherroepelijke bouwvergunning door de gemeente Waterland.

ZUIDERWOUDE & OMGEVING
Zuiderwoude is het oudste dorp in de gemeente Waterland. Gelegen net boven Amsterdam, omgeven door water en weiland. Zuiderwoude heeft op 2 minuten loopafstand een goede openbare basisschool (De Overhaal), een idyllisch kerkje waar behalve kerkdiensten ook concerten en exposities worden gehouden en Theetuin ’t Einde. Het is 2 km rijden naar de winkels in Monnickendam en met 15 minuten rijden bent u in Amsterdam Centrum. Buslijn 315 rijdt via Monnickendam naar de metro in Amsterdam Noord.

NB de visuals zijn bedoeld om u een indruk te geven hoe de situatie na de bouw van de woning(en) kan worden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Wijnloods - Zuiderwoude
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
2
Prijs
€ 429.500,- tot € 449.500,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Waterland.

Aanmelden