Plan van Dis

Waterland
Actueel aanbod

€ 765.000,- tot € 1.195.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
141 - 169m2
Kaveloppervlak
276 - 732m2
Inhoud
586 - 721m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Plan Van Dis is een kleinschalig woningbouwproject aan de Drs. J. van Disweg te Broek in Waterland. Het bouwplan ligt tegen de oude kom van Broek in Waterland, nabij het bekende Havenrak en de Broekerkerk. Aan de andere kant kijkt u over de Drs. J. van Disweg naar de weilanden, waar Het Dee uitmondt in De Leek richting Overleek. Alle woningen liggen aan doorgaand vaarwater. Mooier gaat het niet worden!

Omgeving
In de gebieden rondom Broek in Waterland kunt u prachtig wandelen, fietsen en varen. Rondom stilte, alleen vogelgeluiden en ruimte tot aan de horizon. En dat zo dicht bij Amsterdam! Overal ziet u vogels en bijzondere water- en oeverplanten. Grutto’s en kieviten houden bezoekers vanaf de weilandjes in de gaten. Of er scheert zomaar een bruine kiekendief over uw hoofd.


*Grote kavels, veel water in en rond de woonwijk
*Ruime woningen met veel woonoppervlak
*Veel keuzevrijheid in de afwerking
*Kwalitatief en duurzaam materiaalgebruik
*Energiezuinige installaties
*Sfeervol landelijk wonen op steenworp afstand van Amsterdam

Meer informatie

Kenmerken

Project
Plan van Dis
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10 (waarvan 8 beschikbaar)
Prijs
€ 765.000,- tot € 1.195.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Waterland.

Aanmelden